Recycla företag

Återvinningsstation och recycla service

Vi hjälper med hämtning av skräp samt  körning till återvinningsstation. Recycla sopor på Åvc (återvinningsstation Malmö) ett pris värd tjänst för företag och små butiker som vill slänga träpall eller övriga emballage metallskrot oavsett små eller stora uppdrag tar vi hand om med bäst miljö vänligt sätt. 

vill du bli av med kontors möbler eller kanske vitta varor såsom kylskåp, frys skrot eller affär inredning tar vi hand om billigt och smidigt tar vi till återvinningsstation Malmö .

Bli av med skräp helt utan krångel

Det finns många företag som jobbar med hämtning och bortforsling utan tillräckliga tillstånd och försäkringar och som tippar in avfallet gratis som privatpersoner på någon av kommunernas ÅVC:er Sysav , NSR, LSR. Eftersom de inte har samma utgifter som ett godkänt företag kan de ge en billigare offert, men utan rätta tillstånd är hämtning och bortforsling genom dessa företag olagligt, och ansvaret läggs i dessa fall på beställaren. Bortforsling till återvinning ska utföras på ett säkert och miljömässigt hållbart sätt. Du som kund slipper också utsättas för oväntade ekonomiska oegentligheter genom att använda en godkänd aktör. En transparent och tydlig kommunikation mellan dig och oss ser vi att allt går rätt väg.

innehåller trafiktillstånd och försäkring men mest viktigt erfarenhet för sopor och skrott hantering och sekretets för dig och ditt avfall.

Fastighet service

Förutom bostadstömning i hus och lägenheter är exempel på hämtning vindstömning, förrådstömning, garagetömning, tömning av lokaler och kontor, hämtning av trädgårdsavfall från tomter och kolonilotter samt hämtning av bråte och skrot från fritidshus, lantbruk och lador.

Bortforsling och demontering av möbler, vitvaror och allt annat ni kan tänkas vilja bli av med

Hämta t.ex. grovsopor och Träpall samt emballage på regelbunden basis, vi hittar en lösning som passar just ert företag.

metallskrot

Lager-och lokaltömningar

 I priserna ingår alltid hämtning av 2 personer + 1 lastbil. Betalning sker mot faktura efter utfört uppdrag. tillkommer bränsle kostnad samt tippavgift, alla priser anges ex. moms.

Recycla träpall

ÅVC

Små

från 800 kr + Moms
  • om det handlar om en föremål

medium

1.500 kr + Moms
  • 2-3 föremål

Extra stor

2400 + Moms
  • många föremål maxlast 800 kg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.