BRF

Avfallshantering samt Sanering för BRF

Vi är stolta över att vara en tillförlitlig partner fastighet service  för avfalls hämtning samt sanering tjänster för BRF, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar,vind röjning och källare städning av allt som ni inte kan klara själva. Vårt mål är att göra livet enklare för de boende samtidigt som vi hjälper styrelsen och fastighetsförvaltaren att uppnå en ren och hållbar sopstation, både i och utanför miljörummet.

Sanering och bortforsling av skadade  möbler med mögel eller väglös.

Avfalls hämtning en gång per vecka eller per månad eller kanske vid behöv ställer vi upp gärna, Sanering av nöd utgång från skräp och kvarlämnat grovsopor till sopstation. Vi erbjuder en omfattande avfallshanteringstjänst som inkluderar insamling av alla typer av skräp och röjning av vinden eller källare städning av allt avfall från stora kartonger eller gamla utemöbler till och med trädgårdsavfall. Vi tillhandahåller också fastighet service, inklusive tömning och städning av källar- eller  röjning vindsutrymmen på BRF egendomar, samt städning och sortering av skräp på miljörum/-sopstation när som helst.
Hämtning av överlämnade möbler på gården.
Vårt fokus på renhet och anpassningsbara servicepaket möter behoven hos alla våra kunder. Vi granskar din avfalls hämtning och hittar en hållbar och kostnadseffektiv lösning som gynnar alla involverade. Vi erbjuder också möbelbortskaffningstjänster utanför sorteringsbehållaren som garanterar kvalitativ miljövård. Våra planer är riktade mot långsiktig planering och underhållstjänster, där vi samarbetar med dig för att fastställa den nödvändiga servicenivån baserat på dina specifika behov. Vi tillhandahåller våra kunder skräddarsydda priser och paket som inkluderar borttagning av avfall samt Sanering, röjning från vinden eller uteplats av två proffs och en lastbil. När tjänsten är klar skickar vi en faktura för tjänsten – alla priser är exklusive moms. Kontakta oss för en offert eller kolla in våra olika prisplaner som passar just dina behov. Låt oss ta bort dina avfallshanteringsproblem och ge dig en ren, hållbar miljö inom samt utanför din fastighet.

[APT id=10935]

Beställa hämtning mot faktura

Om ni inte har möjlighet att själv lämna det kan du mot en avgift beställa hämtning av oss.

fixar vin stor del av grovsoporna som kan sorteras för återvinning.

Återvinna mer istället för att slänga, gäller till exempel träavfall, metallskrot, etc. Second hand-butiker och välgörenhetsorganisationer som tar ofta emot begagnade saker om de fortfarande är användbara.

Tänk på att du inte lämna grovsopor på återvinningsstationer för förpackningar och tidningar. Dessa hör inte hemma där och varje år läggs det mycket pengar på att städa bort dem.

Fasta priser på bortforsling av skräp


Bortforsling av möbler, sopstation Avfallshantering för BRF Röjning av vinden källare trädgårds avfall sanering grov avfall soptippen återvinningsföretag

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.