Privatperson

Våra prispaket

Behöver du bortforsling av dina gamla möbler eller Avfall container för grovsopor? Återvinningsföretag  hjälper dig att med bästa priser med godkänd Sysav soptippen i din kommun, helt kostnadsfritt! Skapa en förfrågan och får en offert helt gratis samt bästa service för tippkörning.

Bortforsling för dig som behöver hjälp med effektiv hantering av avfall och bortskaffning av möbler är vår professionella service ett utmärkt val. Vi är stolta över att vara en auktoriserad Sysav avfallshanteringstjänstleverantör i ditt samhälle och erbjuder kundanpassade priser. Genom att begära en kostnadsfri offert kan du snabbt ta del av vårt kunniga och erfarna team. Vi tillhandahåller en rad olika lösningar för Bortforsling att hantera alla typer av avfall, inklusive avfallstippar och Sysav containrar, som kan anpassas till dina specifika behov. Våra specialister är skickliga på att hantera alla typer av avfall och vårt mål är att erbjuda ett hållbart och miljövänligt alternativ för bortskaffning och återvinning av avfall. Kontakta oss på en gång om du behöver hjälp och rådgivning för att ta hand om ditt avfall. Vi är redo att ta hand om det så att du kan fokusera på annat.

Avfall container behovs inte då kommer vi inom kort varsel tippkörning av avfall direkt till Sysav anläggning så sparar du pengar och tid utan att du behöver ta på handskas.

Vi har samlat erfarenhet och kompetens inom bortforsling och sortering av avfall, som bara sysslar med hämtning av grovsopor. Vi hjälper dig att hitta ett bra lösning som kan hjälpa er med detta! Återvinningsföretag snabbt transportera bort med säkert hantering av era avfall.

Känner du att mängden skräp du har samlat på har blivit för mycket och att du inte vill offra ännu en helg på din lokala återvinningsstation?

Kontakta oss! Vi kan hjälpa er vid engångstillfällen men ni kan också prenumerera på denna tjänst. 

Bortforsling firma nära dig!

Då hämtar vi upp det som ni vill bli av med mellan ett tidsintervall som passar era behov bäst!

flexibel med datum och tid som passar dig bäst.

Vi har genom åren hjälpt många privatpersoner med att transportera bort material till återvinningen eller tippen.

Låta oss på bortforsling firma att lyfta tunga föremål på egen hand är ingenting vi rekommenderar. Risken att du skadar bostaden eller dig själv är alldeles för stor.

Ett bättre alternativ är att överlåta arbetet till oss som har den erfarenhet och de redskap som krävs för piano eller kassaskåp samt vita varor som du vill transportera till återvinning  för föremål som väger mer än 100 kg.

Nedan ser du våra olika prispaket för återvinningsföretag istället för avfall container. I priserna ingår alltid hämtning av 2 personer + 1 lastbil. Betalning sker efter utfört uppdrag med kontanter, KortSwish eller faktura (endast företag eller vissa privata undantag).

Hämtningar som sker 10 km utanför Malmö – Lund Central debiteras med 30kr/mil annars minst 100 kr för bränsle + Sysav tippavgift.

Alla priser är inklusive moms, för att slänga gäller ej RUT-avdrag.

Enkel

800 kr
 • säng, soffa, bord mm
 • 1 kubikmeter avfall
 • Max 100 kg lastvikt
Boka upphämtning

Medium

1300 kr
 • mer är 2 föremål
 • 2-4 kubikmeter avfall
 • Max 300 kg lastvikt
Boka upphämtning

stor

2000 kr
 • Röjning av vinden eller källare
 • 5-8 kubikmeter avfall
 • Max 500 kg lastvikt
Boka upphämtning

Extra stor

2400 kr
 • fullt lastat lastbil
 • 9-18 kubikmeter avfall
 • Max 800 kg lastvikt
Boka upphämtning

Vitvaror

1000
 • Tvättmaskin
 • Torktumlare
 • Kylskåp
 • Spis
Boka upphämtning

volym för en kubikmeter 1 m Lx1mBx1mH

bortforsling firma tippkörning container

Miljövänlig sophantering Har du saker från din gamla bostad som du inte vill ha kvar? Då hjälper vi dig även med borttransportering av dessa genom att genom att köra de till tippen

man kan räkna på volym eller på vikten annars har du svårt att räkna fråga oss direkt på 0722-722724

Vi kan komma förbi och hjälpa dig med bortforsling av soffan

vi sorterar allt som ska kastas på rätt sätt medan vi lastar, mat avfall får ej komma med

Mån-Tor 08.00 – 20.00

Fre-Sön 09.00 – 15.00