Boka upphämtning

Boka hämtning av skräp

hjälp idag tjänsten

Enkelt online få hjälp idag utan krångel när du vil bli av med  grova sopor eller slänga skräp, Plockservice är helt enkelt bortforsling av sådant som kan hämtas med bärhjälp av 2 män samt lastbil ingår.

Akuthjälp samma dag med stor flexibilitet, vi står till ditt förfogande på helger och helgdagar.

fyller forumet skickar vi bekräftelse på bokning till dig eller föreslå en annan tid eller datum i mån av tillgänglighet.

slänga grova sopor akut hjälp bärhjälp

Hjälp idag med slänga grova sopor. Boka upphämtning även akuthjälp

Har du förråd, garage, eller kontor som behöver tömmas eller röjas så kan vi hjälpa dig med slänga grova sopor. Vi har anpassade lastbilar för just denna typ av uppdrag så behöver inte tänka på hyra container. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar små som stora för både privata kunder och företagskunder.

Vår personal arbetar effektivt, professionellt och vi vet exakt hur vi skall göra med allt som ni önskar få hjälp med på smidigaste sätt. Vi träffar er gärna på plats för att kunna lämna en så bra offert som möjligt, självklart utan kostnad. Så boka inget annat företag innan ni har pratat med oss.

Vi erbjuder både tömning  av hus och lägenhet & städning av dödsbo även samma dag med akut hjälp, oroa inte dig för tunga föremål då bärhjälp av 2 män alltid. Du väljer själv vilka moment du behöver hjälp med.

Boka upphämtning av bygg avfall och renoverings skräp samt jordmassor tar vi med vänligt släp som rymmer gott.

Vårt upplägg är enkelt! Du tar med dig dem saker du skall ha, sedan lämnar du nyckeln till oss och vi sköter resten.

Låt oss ta hand om flyttstädningen. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer och lämnar alltid 5 dagars städgaranti på utfört arbete. RUT-Avdrag direkt på fakturan.

Vi erbjuder våra tjänster i Skåne

Återvinningsstation och recycla service företag

Bli av med ditt skräp helt utan krångel

Var god fylla in på och skicka:


    Akuthjälp vänta inte utan boka upphämtning