Skräp upphämtning

Boka hämtning av skräp källare eller förråd tömning

Slänga skräp hjälp idag tjänsten hämtar sopor

Enkelt online få hjälp idag utan krångel när du vill bli av med  grova sopor eller slänga skräp från källare förråd samt hämta sopor istället för container . Plockservice är helt enkelt bortforsling av sådant som kan hämta sopor till och med bärhjälp av 2 män samt lastbil ingår. Akuthjälp samma dag med stor flexibilitet, vi står till ditt förfogande på helger och helgdagar samt vardagarna. fyller forumet skickar vi bekräftelse på bokning till dig eller föreslå en annan tid eller datum i mån av tillgänglighet.
slänga grova sopor akut hjälp bärhjälp

Hjälp idag med slänga grova sopor. Boka upphämtning även akuthjälp

Har du förråd kanske, garage, eller kontor som behöver tömmas eller röjas så kan vi hjälpa dig med slänga grova sopor. Däremot anpassade lastbilar för just denna typ av uppdrag så behöver inte tänka på hyra container för hämta sopor utan till. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar små som stora för både privata kunder och företagskunder med mindre skräp eller stora uppdrag. Vår personal arbetar effektivt, professionellt och vi vet exakt hur vi skall göra med allt som ni önskar få hjälp med på smidigaste sätt. Hör av er gärna via telefon eller mail samt sms för att kunna lämna en så bra offert som möjligt, självklart utan kostnad. Så boka inget annat företag innan ni har pratat med oss.

Återvinningsstation & Recyclings service förtag

Vi erbjuder både tömning  av hus och lägenhet & städning av dödsbo även samma dag med akut hjälp. Bränsle kostnad och tippavgiften kan till kommer broande på avstånd och mängden. Oroa inte dig för tunga föremål då bärhjälp av 2 män alltid. Du väljer själv vilka moment du behöver hjälp med. Boka upphämtning av bygg avfall och renoverings skräp samt jordmassor tar vi med vänligt lastbil eller släp som rymmer gott. Vårt upplägg är enkelt! Du tar med dig dem saker du skall ha, sedan lämnar du nyckeln till oss och vi sköter resten utan tveksamt. Låt oss ta hand om källare tömning samt flyttstädningen. Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer och lämnar alltid 5 dagars städgaranti på utfört arbete. RUT-Avdrag direkt på fakturan. Vi erbjuder våra tjänster i hela Skåne Priserna från 800 kr och max 2400 kr för fult lastbil 18 kubikmetervolym


Bli av med ditt skräp helt utan krångel

Boka online direkt Var god fylla in och skicka:


    Bli av med skräpet genast! Tveka inte att boka en upphämtning eller ringa 0722-722 724 för slänga skräp akuthjälp. Vi hjälper dig med en gratis prisförslag om det behövs.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.